Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συντονιστικό Κυριακής 18/9

Πραγματοποιήθηκε το συντονιστικό της εβδομάδας όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρθεί απόφαση για ανοιχτή Γραμματεία, ώστε να διευκολυνθούν οι πρωτοετείς. Δυστυχώς πέραν αυτού είδαμε πλήθος άλλων διοικητικών και ερευνητικών υπηρεσιών, γι αυτό αποφασίσαμε:
- Οι ώρες Γραμματείας (10 - 1) προορίζονται μόνο για τις εγγραφές των πρωτοετών και για καμία άλλη διοικητική εργασία.
- Δεν θα επιτραπεί στους καθηγητές η είσοδος στο κτήριο για οποιαδήποτε ερευνητική-διδασκαλική δραστηριότητα. Παράλληλα, τους καλούμε στη συνέλευση του συλλόγου τους να πάρουν απόφαση κατά του νομοσχεδίου, υπέρ των κινητοποιήσεων των φοιτητών και να προβούν σε ανάλογες ενέργειες.

Πρόγραμμα εβδομάδας:

Δευτέρα 19/9
23:00 - Αντιμάθημα από φοιτητές Τηλ/νιών στις Ασύμαρτες.

Τρίτη 20/9
18:00 - Στο πλαίσιο των δράσεων μας στην πόλη, την θα στηθεί τραπεζάκι και μικροφωνική στην πλατεία Πετρινού και θα μοιραστούν φυλλάδια με κείμενα της κατάληψης.
22:30 - Αντιμάθημα από φοιτητές των Τηλ/νιών στις Επικοινωνίες.
20:00 - Αντιμάθημα από φοιτητές των Υπολογιστών πάνω στην C. Είναι το δεύτερο μέρος και θα ασχοληθούμε με δομές δεδομένων.

Τετάρτη 21/9
15:00 - Γλέντι με ρεμπέτικες και λαικές μουσικές. Θα ψηθούν σουβλάκια και θα προσφέρεται δωρεάν κρασί.

Πέμπτη 22/9
Συμμετοχή στην πανελλαδική πανεκπαιδευτική πορεία στην Αθήνα και στο πανελλαδικό συντονιστικό που θα ακολουθήσει, μαζί με τις σχολές Καλαμάτας και Ναυπλίου. Μεταφορά με δικά μας πούλμαν. Φτιάχνεται λίστα των ατόμων που θα συμμετέχουν. Δηλώνουμε συμμετοχή στην σχολή ή στο email: manoamano123@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου